~Your Best Hungarian Source for The Saturdays~
SZAVAZÁS
Lezárt szavazások
 
ELITE CSERÉK

9lirsr3ub89spgfm23cf.png 33h6ffv6nfawymjqr8lz.jpeg  mky2h5jstwet5nphxh7o.jpg

20/16 szabad hely

 

MIZU?
 
THE SATURDAYS
 
ZENE
 
DALSZÖVEGEK
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2010-07-05
 
Hírek

Előző hó | Következő hó | Elmúlt 1 hónap

Rochelle összeállt a Little Box of Books-szal

Betty  2020.06.25. 13:13

Rochelle összeállt egy új közösségi finanszírozási kampánnyal a Little Box of Book-szal, amelynek célja a könyvespolcok és az általános iskolák könyvtárainak változatossá tétele az Egyesült Királyságban.

A Little Box of Books 55,000 font összeget szeretne összegyűjteni a 'Change the Story' kampánynak, hogy a hátrányos helyzetű iskolás gyermekek hozzáférjenek a fekete és kisebbségi etinikus karakterekkel rendelkező könyvekhez. Ezenkívűl 10,000 változatos és befogadó mesekönyv kerül majd elküldésre az Egyesült Királyság általános iskolái számára. A jelenlegi Black Lives Matter mozgalom fényében ezzel a kampányal arra ösztönözik a gyermekeket, hogy megértsék és megünnepeljék a változatosságot. A kampány olyan könyveket fog kínálni, amelyekkel a gyerekek megismerkedhetnek, a bőr színétől, nemétől vagy hátterétől függetlenül.

A kampány videóban Rochelle arról beszél, hogy sok szempontból nem volt képviselve a könyvekben, amikor kicsi volt. Még akkor is, amikor évekkel később anyukává vált, úgy érezte, hogy gyermekei még mindig nem képviseltetik magukat a könyvekben, ami arra ösztönözte, hogy megírja saját könyvét a 'The Mega Magic Hair Swap'-et.

Rochelle azt mondta: 'Szeretnénk, ha srácok segítenétek nekünk 55,000 fontot összegyűjteni, hogy 10,000 mesekönyvet nyújtsunk az általános iskolák számára az Egyesült Királyságban. Az Egyesült Királyságbeli iskolás gyermekeink 33%-a fekete, ázsiai és kisebbségi etnikai származású, mégis csak a 2018-ban megjelent gyermekkönyvek 4% -ának volt BAME a főszereplője'.

Majd folytatta: 'Szeretnénk segíteni, hogy minél több gyerek lássa magát történetekben, ez olyasmi, amivel szenvedélyesen évek óta foglalkozom, és ez arra ösztönzött, hogy első gyermekemkönyvemet fekete női főszereplővel írjam.'

A  'Change The Story' kampány arra törekszik, hogy normalizálja az emberek különbségeit és ösztönözze az olvasást, ami sok más tárgyban is hozzájárul a gyermek fejlődéséhez.

A kampány már összegyűjtött 10,000 fontot, és a Little Box of Books megosztotta, hogyan fogják felhasználni az összegyűjtött pénzt. Például 50 fonttal hozzájárulnak az inkluzív könyvespolc finanszírozásához az iskolában, míg a 100 font biztosítja az inkluzív könyvek gyűjteményét az osztályteremben.

Frankie csatlakozik a Cookalong 4 Families Livestream sorozatához

Betty  2020.06.24. 13:45

A lezárás után 12 hét héttel még a legkreatívabb szülők is kifogynak az inspirációból, hogy szórakoztassák a gyerekeket. Hiszen mi lehetne jobb megoldás hogy mindenki boldog legyen, mint egy kis káosz a konyhában.

A Cookalong 4 Families csak egy indok, hogy a család együtt főzzön, majd együtt étkezzen. Ráadásul a Danone videó minden megtekintésével 1 fontot adományoznak a Family Action jótékonysági partnernek, amely támogatja a kiszolgáltatott családokat.

A Danone barátai, beleértve a The Saturdays énekesnője Frankie Bridge egy élő videó sorozatban egyszerű recepteket fog megtanulni gyerekekkel; mindennapi összetevők felhasználásával, beleértve a Danone új hozzáadott cukor nélküli jughurtját, amelyet családok számára fejlesztettek ki.

Frankie azt mondja: 'Mindenféle szórakozáson részt vettünk a fiúkkal az elmúlt néhány hónapban. A kék hajtól a házi homokig és csúszdáig - de alig várom, hogy szórakozzunk a konyhában, és megoszthassunk egyszerű, egészséges, otthoni főzést más családokkal, akiknek szükségük van egy kis bezártságra!'

A Danone a Family Action jótékonysággal társult, amely gyakorlati, érzelmi és pénzügyi támogatás nyújt azok számára, akik szegénységben, hátrányos helyzetben vagy társadalmi elszigeteltségben élnek az Egyesült Királyságban.

David Holmes a Family Action vezérigazgatója mondta: 'Örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a Danone-nal egy ilyen szórakoztató ötleten. A kampány során az élő közvetítések minden megtekintéséért 1 fontot adományoznak a Family Action-nek. Ez a kiszolgáltatott és a kevés jövedelmű családok támogatására irányul, az iskolai szünidőn és azon túl, ingyenes tápláló ételekkel, valamint családi kötődések lehetőségeivel. Alig várjuk, hogy megnézze, mi készül!'

Az első YouTube élő közvetítést Madeleine Shaw rendezte június 10-én, szerdán, 16 órakor. További három élő epizód követte szerdánként 16 órakor, köztük Fiona Connor, Hannah Michalak és Laura Jackson, ma pedig Frankie Bridge következik 16 órakor.

A Danone arra kéri a családokat, hogy élőben nézzék, ezzel pénzt gyűjtve a Family Action-nek, és vegyenek részt a szórakozásban azáltal, hogy otthon ízletes recepteket készítsenek, és alkotásaikat megoszthatják a közösségi médiában, hashtagek segítségével #cookalong4families #simplywhatmatters #stayathome.

Levélben tudatta Rochelle a lányaival, hogy fiútestvérük lesz

Betty  2020.06.22. 13:55

Rochelle egy Instagram-üzenettel jelentette be Húsvét vasárnap a nagy hírt, hogy ő és férje, Marvin gyermeket várnak. Most viszont már a kisbaba nemét is elárulta. Egy aranyos Insta videót osztott meg, amelyben a húsvéti tojásvadászatuk végén egy különleges levélben közlik a hírt lányaikkal.

'Furcsa húsvét volt, de találtunk varázst a káoszban.' - feliratozt Rochelle a videót.

Rochelle legidősebb lánya Alaia olvassa fel a levelet, amelyből kiderül, hogy fiútestvérük lesz.

Az üzenet így szólt: 'Nagyszerű hírem van. Te és Valentina olyan jó testvérek vagytok, de itt az ideje, hogy valaki újat adjunk a keverékhez. Ez mind tőlem a Húsvéti Nyuszitól származik. A nagy hír az, hogy van egy fiútestvéred anya hasában.'

Una's Saturday Selection - The Saturdays

Betty  2020.06.16. 14:13

Frankie és Mollie után Una van soron, hogy megossza velünk a kedves Sats dallamait. Csekkold a Spotify-on itt. Készíts és oszd meg a saját #SaturdaySelection lejátszási listádat az Instagram Storieban, és ne felejsd el @TheSaturdays címkével ellátni.

Boldog születésnapot Tadhg!

Betty  2020.06.16. 13:46

Una imádnivaló fényképeket osztott meg, miközben Tadhg ünnepelte az ötödik születésnapját. Az énekesnő, Tadhg és lánya, Aoife Belle boldogan vigyorogtak a kamerába a nagy napon.

'Boldog 5. születésnapot drága fiam, Tadhgy!' - írta Una az Instagramján

Tadhg a fotókon egy Pókemberes pulóvert viselt születésnapi kitűzővel és egy különleges Pókemberes tortával.

Időközben Una volt férje, Ben Foden szintén megosztott néhány pillanatot a fiának születésnapjáról. 'Boldog 5. születésnapot a kedvenc kisemberemnek' - írta.

Igaz, hogy Una fia Tadhg február 2-án ünnepelte 5. születésnapját, de ezúton is szeretnék neki utólag Nagyon Boldog Születésnapot Kívánni. :)

Frankie az Open könyvbemutatóján

Betty  2020.06.16. 10:27

Frankie új könyvének Londoni bemutatóján vett részt január 27-én. Könyvének címe - Open: Why Asking For Help Can Save Your Life - részletesen beszámol Frankie depresszió elleni küzdelméről. Nemrégiben az énekesnő beszámolt arról, hogy 2011-ben hogyan került „mélypontra”, miközben a könyv ismerteti a titkos összeomlását és eltűnését egy pszichiátriai kórházban. Frankie egy gesztenyebarna bőrnadrágban, egy fehér felsőben és egy krémszínű kabátban jelent meg férje Wayne mellett a könyvbemutatón. Kiegészítőnek ezüst ékszereket választott, bronzosítót és nude színű rúzst adva megjelenéséhez.

Új könyvében Frankie a következőket írja: 'Mind, amire emlékszem szorongástól, idegességtől, stressztől, rossz hangulattól, szomorúságtól szenvedtem.'

'Csendben éltem vele, és egyedül megpróbáltam megbírkózni vele...Késői tizenéves koromban és a 20-as évek elején különféle orvosi segítséget kaptam (mielőtt kórházba kerültem két terapeutával beszéltem és kipróbáltam három különböző antidepresszánst - Prozacot, venlafaxint és sertralint - de semmi sem használt sokáig.'


Frankie elismeri, hogy 2011 szeptemberére a dolgok annyira bonyolulttá váltak, hogy 'mosolyogva tartott a zenekarral', de minden este hazament, és zokogott magában. Miután beszélt pszichiáterével Dr. Mike McPhillips-szel, úgy döntött, hogy drasztikus fellépésre van szükség.

Az énekesnő elmagyarázta: 'Kontrollhatatlan pánikrohamaim és negatív gondolataim voltak bármiről és mindenről. Nehezen tudtam aludni, hiányzott az energiám, elvesztettem az étvágyam és az életösztönömet. Segítség nélkül semmit nem tudtam csinálni, és nem tudtam tevékenykedni a mindennapi életben. Alapvetően már nem láttam értelmét a továbbélésnek.'

Frankie-t egyenesen a kórházba szállította a repülőtérről férje Wayne, akit ő 'állandó' támogatójának nevezett meg.

'Ő volt az az állandó személy, aki kiismert, és a legrosszabb és legsebezhetőbb helyzetben látott engem. Biztonságban tartott és szeretett. Nem tudtam volna senki mással megtenni'.

Frankie szerint az orvosok olyan gyógyszereket írtak fel neki - „venlafaxin, klonazepam és difenhidramin nyugtatók” - olyan nagy adagokban, hogy a kórházban töltött első napjai kimaradtak neki. Sajnos annak ellenére, hogy három hónapig kellett kórházban maradnia, Frankie-t kiengedték de csak, hogy visszatérjen a színpadra a lányokkal.

Emlékezve az első élményére, miután visszatért a színpadra, Frankie azt mondta: 'Könnyekben törtem ki és a földre estem. Az egész testem gyenge lett és nem tudtam lélegezni. Annyira csalódott voltam, hogy ez történik velem. A terápia, a gyógyszeres kezelés és a kórházban töltött hónap után még mindig nem voltam képes visszatérni normál életembe. A lányok is féltek. Soha nem láttak engem ebben az állapotban, és nem tudták, mit kell tenni.'

A megfelelő gyógyszeres kezelés és a terápia mellett azonban sikerült „felszínen maradnia” - főleg a férje, Wayne támogatásának köszönhetően. Frankie azt reméli, hogy őszinte beszédével ösztönözni fog másokat arra, hogy  felszólaljanak és segítséget kérjenek.

Elmagyarázta: 'Nem számít, mennyire gyengének érzem magam, Tudom, hogy soha nem leszek olyan gyenge, mint amilyen voltam amikor kórházba mentem, mert sikerült felszólalnom és segítséget kérnem.'

Újra kiadásra került az Issues digitálisan!

Betty  2020.06.12. 11:48

Az If This is Love és az Up után az Issues került újra kiadásra. A single 2009 január 5-én jelent meg és a #4 helyen debütált a UK-ban. Az Issues megújult digitális kislemeze már elérhető a legendás Vince Clarke és a Digital Dog soha nem kiadott remixeivel, valamint a b-oldallal a Beggin'-nel. Hallgassátok, vagy töltsétek le itt: https://thesaturdays.lnk.to/issues

Open Mind with Frankie Bridge 2. évad

Betty  2020.06.12. 10:58

Frankie 2019-ben indította el az első OPEN MIND podcast-sorozatát első könyve az Open megjelenése előtt, amelynek középpontjában a mentális egészség állt. Az Open Mind-ban Frankie megnyitja a saját mentális egészségével kapcsolatos folyamatos utazását - a depresszió, a szorongás és a pánikrohamok küzdésétől az áttörésekig. Mivel az összes mentális egészségben szenvedő fél beismeri, hogy az elszigeteltség és a szégyen rosszabb, mint maga a betegség, Frankie arra ösztönzte vendégeit, hogy nyíljanak meg és osszák meg a mentális egészséggel kapcsolatos saját tapasztalataikat. Az énekesnő minden héten más hírességgel beszélgetett, köztük olyan híres arcok voltak az Open Mind with Frankie Bridge vendégei, mint az énekesnő csapattársa Mollie King, Giovanna Fletcher, a The Mac Twins, és a Loose Women műsorvezetője Andrea McLean.

Frankie elmondta: 'A mentális egészséggel kapcsolatos tapasztalataikról való beszélgetés másokkal valóban segített nekem a saját utazásomban, és ezért úgy döntöttem, hogy szeretnék néhány ilyen beszélgetést átadni, abban a reményben, hogy másoknak is segíthetek.'

A nagy sikerre való tekintettel februárban Frankie elindította az Open Mind podcast új sorozatát. Most is minden héten híres vendégek csatlakoztak hozzá, hogy megvitassák a betegséggel kapcsolatos saját tapasztalataikat. Frankie húgával Tor Cook-kal indította el az Open Mind 2. sorozatát. A testvérpár történetet oszt meg arról, hogyan nőttek fel együtt, és hogyan kezelik a szorongást és a pánikrohamokat -, valamint Tor legutóbbi vetélési és a termékenység kezelése elleni küzdelmeiről.

Matt Johnson, Nick Grimshaw, Laura Whitemore, Scarlett Moffatt és Sam Thompson is többek között az Open Mind podcast 2. sorozatának vendégei voltak.

Frankie-hez a szerző és podcaster Emma Gannon csatlakozik, hogy megvitassák, miként befolyásolhatja a közösségi média és az online élet a mentális egészséget. A televíziós műsorvezető és a Mind nagykövete, Matt Johnson beszél Frankie-vel a depresszió útjáról (és a közös szerelmükről a mopszról!) Frankie-hez Dynamo mágus csatlakozik, hogy megvitassák a Chron-kórt és az ízületi gyulladást és annak munkájára gyakorolt ​​hatását. Rita Anita rendező a vetélés tapasztalatairól beszélgetett, míg Nick Grimshaw a szorongás kezelésének stratégiáit vitatta meg az énekesnővel. Laura Whitemore műsorvezető a Love Island-ról és az elszigeteltségről, Sam Thompson az élet nyomásairól beszélt a valóságshowban és a közösségi médiában. Frankie-hez a szerző, személyi edző, egészségügyi jólét szakértő Alice Liveing csatlakozott. A 2. évad utolsó epizódjában Scarlett Moffatt beszélgetett az énekesnővel, hogy megvitassák a testképet és az online trollokat.

Az Open Mind with Frankie Bridge 2. évadának összes epizódját, beleértve az előző évadot meghallgathatjátok a Spotify oldalán itt.

Rochelle otthon ünnepelte a születésnapját

Betty  2020.06.10. 10:45

Rochelle kénytelen volt visszavonni a terveket és önmagát elszigetelni. Március 21-én 31 éves lett az énekesnő és a koronavírus-járvány miatt nem tudta kellőképpen megünnepelni a születésnapját.

Instagram oldalán, Rochelle megosztott egy képet arról, amin férjével Marvin-nal látható a tavalyi 30. születésnapi partiján.

A következő szöveggel feliratozta a posztot: 'Mi a különbség ebben az évben? Azt kell mondanom, hogy ez kétség nélkül a legfurcsább születésnapom, ami valaha volt. Hogy őszinte legyek, nem igazán élveztem... Mindig elfelejtem. Bárki aki ismer, tudja, mennyire szeretem a születésnapomat és az ünnepet ...'

Az élet sokkal pozitívabb dolgairól elmélkedve Rochelle folytatta: 'Nem gondoltam, hogy emlékeztetni kell rá, de talán valamennyien ...Mindaddig amíg velem van a kis bandám és egészségesek és boldogok, ez valóban minden, amire szükségem van.'

'Ebben a nagyon furcsa időben oly sok ember számára, nagyon áldottnak érzem magam, hogy családom van.. Tényleg azokra gondolok, akik nem olyan szerencsések. Kérlek, maradj biztonságban, és figyelj a szeretteidre, és ami még fontosabb, azokra, akiket nem ismersz ...'


Rochelle férje Marvin is posztolt egy fotót kettejükről, amelyet megosztott a Instagram történetében: Boldog Születésnapot Baby @rochellehumes' - írta, míg Anne-Marie Birthday dala a szociális médiabejegyzés hátterében volt hallható. A pár pezsgőspoharat tart a kezében, miközben Rochelle egy szürke, bolyhos köntöst viselt.

Rochelle korábban kijelentette, hogy a 'belátható jövőben'
nem fog dolgozni, mivel az iskolák bezárása után gyermekeire kell vigyáznia. A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében a briteket arra kérték, maradjanak otthon és tartsák be a 'társadalmi távolságtartás' szabályait.

 

Frankie részt vett a Sport Relief: On Thin Ice kihíváson

Betty  2020.06.10. 10:31

A Sport Relief még február elején bejelentette azokat a bátor hírességeket, akik harcolnak a szélsőséges hőmérsékletekkel és jégen táboroznak, és egy 100 mérföldes triatlonon vesznek részt Mongólia befagyott taván. A hírességek csapata gyalog, kerékpárral és korcsolyával indultak neki a nehéz kihívásnak a Sport Relief számára, hogy pénzt gyűjtsenek a mentális egészség megbélyegzése érdekében.

A BBC Radio 1 műsorvezetője Nick Grimshaw, a The Saturdays énekesnője Frankie Bridge, Rob Rinder műsorvezető és Louise Minchin rádió előadó egy egész életen át tartó kihívást vállalt amikor a Sport Relief: On Thin Ice kiképzésen vettek részt. A négy napos kihívásnak, amelyre februárban később került sor, a résztvevők megkíséreltek átkelni a Khovsgol-tavat Mongólia északnyugati részén, amely egyike a világ 17 'ókori tavainak', és több mint egymillió éves.

A korcsolyázás és kerékpározás napi szintű volt a Khovsgol-tó jegén -35 °C-ra csökkenő hőmérsékleteken. Erről egy dokumentumfilmet is forgattak, amelyet a Sport Relief jótékonysági műsor hetén le is adott a BBC One, amely március 13-án pénteken kezdődött.

A Sport Relief: On Thin Ice pénzt gyűjtött az életet megváltoztató mentális egészség javítása érdekében, és számos más, a szegénység és igazságtalanság elleni küzdelemmel kapcsolatos projekt támogatására, mind az Egyesült Királyságban, mind az egész világon.

Frankie azt mondta: 'Első kézből tudom, milyen nehéz a saját mentális egészségeddel való küzdelem. Az egyik legnehezebb rész beszélni róla. Először 2012-ben kezdtem el róla beszélni; ez volt a legjobb dolog, amit tehettem, és ez még olyan dolog, amivel naponta foglalkozom. Ezért akartam elvállalni ezt a Sport Relief kihívást, elindítani a mentális egészségről szóló beszélgetést, és tudatni az emberekkel, hogy nem kell egyedül átélniük őket. A nulánál alacsonyabb hőmérsékleten való utazás nagyon nehéz lesz, de mindent megteszek, és hiszek magamban'.

A Sport Relief: On Thin Ice hivatalos promó képeit lejjebb látatjátok.

Rochelle Humes Is Expecting Baby Number Three | This Morning

Betty  2020.06.08. 14:21

Rochelle és Marvin Húsvét vasárnap egy aranyos üzenetben bejelentették, hogy harmadik gyermeküket várják. Az énekesnő Essex-i otthonából élő adásba csatlakozott a This Morning-ba, hogy megossza a család izgalmas híreit. Rochelle, Eamonn Holmes és Ruth Langsford műsorvezetőkkel arról beszélt, hogy miként fogadták a kislányai, hogy testvérük lesz. Rochelle elmondta, hogy a húsvéti vadászat utolsó tojása egy kis levelet tartalmazott a születendő babától.

A lányairól azt mondta: 'Annyira boldogok. Tegnap csináltunk nekik egy kis húsvéti tojásvadászatot, és a végén elmondtuk nekik, hogy az utolsó tojásban volt egy kis levél a kisbabától.'

Az énekesnő legidősebb lánya sírt amikor elmondták nekik a nagy hírt, de Valentina kissé össze volt zavarodva.

Rochelle azt mondta, hogy megkérdezte Valentinát: 'Tudod, mi van anya hasában?' és a kislány erre azt felelte: 'Csokoládé tojás?'

Rochelle azt is elmondta Eamonn-nak és Ruth-nak, hogy a terhessége alatt
a reggel helyett esténként érezte rosszul magát.

Mollie piknikkel ünnepelte a 33. születésnapját

Betty  2020.06.05. 11:39

A koronavírus lezárásának közepette Mollie elszigetelte magát barátjával Stuart Broad-dal. Az énekesnő aranyos pillanatokat osztott meg a 33. születésnapi ünnepléséről az Instagramján. A The Saturdays énekesnője ragyogóan nézett ki, amikor a kertjében egy szürke nadrágban és egy kötött rózsaszín pulóverben ült, ölében imádnivaló kutyájával. Élvezte a pazar pikniket, mielőtt visszament a házba, kicsomagolta az ajándékait, és elfújta a gyertyákat Stuart házi készítésű csokoládétortájáról.

Mollie feltöltötte az ünnepi pillanatképeket egy felirat mellé, amely így szól: 'A születésnapom. Ünnepeljük egy piknikkel a kertben, elkerülve az esőt, és egy házi készítésű csokoládétorta .... Igennnnnnn.'

Stuart gyorsan hozzátette őszinte megjegyzését a poszthoz: 'Annyira szégyelltem ezt a tortát. Nem szép.'

Mollie tegnap ünnepelte a születésnapját, így utólag nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok neki.

Una megosztott egy családi fotót a gyerekeivel

Betty  2020.06.05. 09:50

A koronavírus miatti lezárások mindenki számára kihívást jelentek, ám Una most a lehető legtöbb időt tölti két gyermekével, Aoife Belle-lel és Tadhg-gel. Una egy aranyos pillanatot osztott meg gyermekeivel, miközben a 630,000 követőjének írta: '#lockdown with my love'. Aoife és Tadhg anyjuk mellett pózoltak, miközben sok követője rámutatott Una és a Una lánya közti hasonlóságokra. A rajongók Una gyerekeit "klónjai"nak nevezték, amikor a lezárás után megosztott egy családi képet. A rajongók és a barátok pedig szebbnél-szebb üzenetekkel árasztották el az énekesnő posztját, amikor bevallották, hogy szerintük olyanok mint az ikrek. Ugyanezen a napon Una még egy fotót megosztott a közösségi oldalán, de most csak Aoife-val látható. A fotóhoz mindössze csak annyit fűzött: '#koala #ölelés #aoifebelle' Több mint 51,000 lájkkal jutalmazták a rajongói a képet.

Mollie részt vett a 62. Grammy Awards-on

Betty  2020.06.04. 12:32

Mollie kissé meglepő megjelenést mutatott a hollywoodi sztárok körében, amikor a 62. Grammy Awards-on vett részt január 26-án, a Los Angeles-i Staple Center-ben. De biztos nem számítottunk rá, hogy köztük a The Saturdays tagját is láthatjuk. A vasárnap esti amerikai díjkiosztó gálán sok rajongót sokkolta, miután meglátták a vörös szőnyegen sétálni az énekesnőt. De nem tagadhatjuk, hogy amikor Mollie kilépett a Grammy Awards vörösszőnyegére, úgy festett mint egy Hollywoodi csillag! A szóvivője a Huffington Post-nak megerősítette, hogy örömmel és nem üzleti okokból vett részt az ünnepségen. Az énekesnő korábban a ceremónia előtti estén az éves Pre-Grammys gálán is megjelent. Mollie Britt Burton dalszövegíróval együtt vett részt az eseményen, aki Jessie J-vel, a Fifth Harmony-val és a Summer 5 Seconds-szal is együtt dolgozott.

Mollie Julien Macdonald arany, padlóhosszú ruháját viselte, amelyet mély kivágás és combmagasságig érő hasítás tartalmazott. Haját lágy hullámokban hordta, szemét fekete szempillaspirállal emelte ki, míg száját rószaszín rúzzsal és bronzos smink palettával hangsúlyozta az arcát. Egy pár arany magassarkú cipővel és lógó fülbevaóval egészítette ki a megjelenését.

Una lánya Aoife 8 éves lett

Betty  2020.06.04. 11:07

Una egy megható Instagram posztban kívánt a lányának Boldog Születésnapot. Az énekesnő legidősebb gyermeke, Aoife Belle március 13-án nyolc éves lett. Una az Instagramján posztolt néhány fotót a lányáról, hogy megünnepelje a különleges napját.

Az énekesnő megosztott egy képet Aoife-ról, aki egy viharkabátban pózol, és amelyet még kisgyermekként is viselt. A posztban, azt mondta: 'Boldog 8. születésnapot a gyönyörű Aoife Belle-nek. Nagyon sok szeretetet és boldogságot hoz az életembe ... A kicsi legjobb barátom xx'

Una követői és barátai rengeteg szeretettel árasztották el a hozzászólás részét, és mindnyájan Boldog Születésnapot kívántak a lányának.

A Bridge család piknikezett

Betty  2020.06.04. 10:08

Frankie jelenleg elszigetelve él férjével és két gyerekükkel, Parker-ral és Carter-ral a Surrey otthonukban. Una és Rochelle után az énekesnő is otthonról tanítja a gyerekeit miután az iskolák bezárásra kerültek a koronavírus miatt.

A nemzeti ünnepen az idő is kedvezett számukra, amikor úgy döntöttek, piknikeznek a hatalmas kertjükben. Frankie megosztott egy fényképet az egész családról, amint ő és férje a fűben a fiaik a nyugágyon ülnek.

A fotóhoz posztolta: 'Ebédre a fiúk kértek egy pikniket a kertben ... és nagyon örülök, hogy megtettek ... Jót beszélgettünk...Elsősorban arról, hogy milyen állatok szeretnénk lenni ... játékokat játszottunk ...and it’s been lovely... Parker 5 percen belül kérte az iPadjét ... de sikerült elvonnunk a figyelmét'

Frankie megtanított Mollie-nak egy Tik Tok táncot

Betty  2020.06.04. 08:58

Mollie megkérte Frankie-t, hogy tanítsa meg neki a Tik Tok tánclépéseket, miután közzétette az Instagramban. És miután betartotta a szavát, Mollie bemutatta mozdulatait saját videójával Megan Thee Stallion, 'Savage' című dalához, amely a közelmúltban trenddé vált az alkalmazáson. Az énekesnő egy szürke sport melltartóban és egy rózsaszín melegítőnadrágban mutatta be tánctudását. Otthoni viseletét Mollie egy pár egyszerű arany karika fülbevalóval egészítette ki.

'Rendben, tehát ma reggel @frankiebridge táncórája után csatlakoztam a TikTok-hoz (@ mollie.king), és itt vagyok ...Frankie, mi az ítélet ... még táncos vagyok? #savage #megantheestallion', feliratozta Mollie a videót.

Mollie táncát ide kattintva nézhetitek meg.

Nyilvánvalóan lenyűgözték az erőfeszítései, miután Frankie kommentálta a posztot, mondván: 'Igennnnn, megcsináltad (ököllel ütő hangulatjel)'

Mielőtt megtanította Mollie-nak a táncot, Frankie megmutatta tánc képességeit, miközben feltöltött egy videót, amikor Tik Tok-ot táncol.

Újra kiadásra került az Up digitálisan!

Betty  2020.06.03. 13:53

Május 8-ától kezdődően újra kiadásra kerülnek a The Saturdays kislemezei digitálisan. Elsőként a lányok debütáló kislemeze az If this is Love került újra kiadásra, majd ezt követte az Up. A single 2008 október 12-én jelent meg és az #5 helyen debütált a UK-ban. A felújított digitális maxi-single már elérhető Riff & Rays és Sticky korábban még ki nem adott remixeivel, valamint a b-oldallal a Crashing Down-nal. Hallgassátok, vagy töltsétek le itt: https://thesaturdays.lnk.to/ts_up

Frankie Megan Thee Stallion slágerére Tik Tokot táncolt

Betty  2020.06.03. 13:21

A járvány ideje alatt két fiát otthonról taníttatja férje Wayne mellett. Frankie egy kicsit most mentesült a szülői feladatok alól, hogy megmutassa tánctudását, miközben feltöltött egy Tik Tok-os videót magáról. Az énekesnő egy rózsaszínű sportmelltartót, és fekete nadrágot viselt, megfelelő fejpánttal, miközben a kamera előtt Megan Thee Stallion slágerére a Savage-ra táncolt. A videót ide kattintva nézhetitek meg.

'@mollieking azt követelte, hogy tanítsam meg neki ezt a #tiktok rutint ...Csatlakozz hozzánk egy élő történethez holnap 12 órakor ... csatlakozhatsz, vagy csak nevethetsz! Csatlakozz hozzánk!!! #savage #tiktok #barátok #maradjotthon' - feliratozta a videót

Később este, Frankie férjével Wayne-nel egy Tik Tok videót rögzített, miközben kipróbálták a Flip The Switch kihívást, aminek lényege, hogy a videóban az egyik szereplő bemutat egy táncmozdulatot, majd a másik, a ruhájába bújva megpróbálja utánozni.

Frankie a videó mellé posztolta: 'Ellopta a kinézetemet ... ki viselte a legjobban? #férjésfeleség #tiktok #fliptheswitch'

Előző hó | Következő hó | Elmúlt 1 hónap

 
TÁRSALGÓ
 
TOP CSERÉK

lavigne.gp
fiftyshadesweb.com

 
@TeamSatsHungary

 

Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók