~Your Best Hungarian Source for The Saturdays~
SZAVAZÁS
Lezárt szavazások
 
ELITE CSERÉK

9lirsr3ub89spgfm23cf.png 33h6ffv6nfawymjqr8lz.jpeg  mky2h5jstwet5nphxh7o.jpg

20/16 szabad hely

 

MIZU?
 
THE SATURDAYS
 
ZENE
 
DALSZÖVEGEK
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2010-07-05
 
Hírek

Előző hó | Következő hó | Elmúlt 1 hónap

Mollie a Marie Claire legújabb rovatírója!

Betty  2020.05.29. 11:27

Mollie a Marie Claire legfrissebb rovatírója lett, aki minden héten megoszt egy összefoglalót mindazon dolgokról, amelyek örömöt szereznek ezekben a furcsa és bizonytalan időkben néhány kedvenc film, sorozat, arcápolási tippek és és album-ajánlással kapcsolatban a 'Mollie's Feel Good Feed'-ben.

A hírt Instagramon jelentette be az énekesnő: 'Izgalommal jelentem be, hogy hetente rovatot írok az egyik kedvenc magazinom a @marieclaire számára, címe ‘Mollie’s Feel Good Feed’. Remélem, hogy szórakoztat majd ebben az elszigeteltségben
'

Mollie rovatait ide kattintva olvashatjátok el.

Rochelle és Marvin Spiderman-témájú partival lepték meg kislányukat

  2020.05.28. 13:30

Rochelle és Marvin gondoskodtak róla, hogy kislányuknak, Valentinának a legszuperebb születésnapja legyen. Fiatalabb lányukat a harmadik születésnapja alkalmából a leghihetetlenebb Spider-Man témájú partival lepték meg. Valentina nyilvánvalóan a szuperhős legnagyobb rajongója, és szülei mindent elkövettek, hogy különleges napját a lehető legvarázslatosabbá tegyék.

Rochelle számos fotót és videókat osztott meg a mesés ünnepség színfalai mögül. Valentina imádnivalóan nézett ki a Pókemberes parti-ruhájában, miközben anyja, tesvérét pedig apja tartotta a kezében. A fotón a kislány négyemeletes tortája is felfedezhető volt.

Rochelle posztolta: 'Tegnap bedobtuk a kis Pók Csibénket a 3. születésnapi partijára sok kis barátjával és a kedvenc emberével. A legjobb napja volt, és ma reggel 9-ig aludt, ami számomra szokatlan. Alig tudom elhinni, hogy a legkisebb babám kedden 3 éves lesz'.

A szoba, ahol a partiját tartották, egy hatalmas ugrálóvárat tartalmazott és két hosszú, fehér asztalt hozzáillő székekkel, mind a kis születésnapos családtagjai és barátai számára. Egy óriási jel volt a padlón, amelyet képregény stílusú írásban a "Valentina 3 éves lett" szöveg volt olvasható és pókháló díszített. Piros, kék és fehér lufik lógtak, ahol a lenyűgöző torta állt. A vendégek számára cukorka-zsákokat is kiosztottak, és Valentina saját Spider-Man stílusú logója állt a középpontban. És még a helyszín külsejét is lufikkal és Valentina saját szuperhős logójával díszítették.

Frankie x Oasis Spring Edit

Betty  2020.05.27. 13:01

Megérkezett Frankie tavaszi szerkesztése az Oasis-szal, amely az új szezon alapvető trendjeit tartalmazza.

Frankie mondta az új kollekcióról: 'Az Oasis-szal folytatott második együttműködésem minden tavaszi kedvencemet tartalmazza; azokat a a darabokat, amelyek nélkül egyszerűen nem tudok élni, amikor (végre) jön a napsütés.'

'Hétfőtől vasárnapig a midi ruhától a kötöttig, a tavaszi szerkesztésem mindent tartalmaz, amire szükséged van az új szezon üdvözléséhez.'

'Annyira izgatott vagyok az új Oasis szerkesztésem miatt. Ez tökéletes mód arra, hogy felfrissítsd a ruhásszekrényedet éppen a tavaszi időben'.

Vásárold meg a szerkesztést most: http://bit.ly/2InsVdS

Frankie bemutatta az Oasis legújabb kollekcióját!

Betty  2020.05.27. 12:49

Az Oasis x Frankie szerkesztés 2019-es sikere után a márka örömmel jelentette be, hogy a sikeres együttműködés 2020 tavaszán is folytatódik. Az Oasis ismét együttműködött Frankie Bridge-dzsel, hogy elindítsa a 2020-as tavaszi/nyári szerkesztését az énekesnővel.

'Végre itt van..!  Örülök, hogy a második #FrankieXOasis kollekcióm online és az üzletekben van most !!!! .. remélem, annyira szereted, mint az elsőt ... és annyira, mint én', írta Frankie az Instagramján.

Frankie személyes szerkesztést készített, amely bemutatja az Oasis 2020 kollekciójának legjobbjait. A szerkesztés Frankie által kézzel kiválasztott darabot tartalmazza, amelyek személyes stílusát és szabad szellemét tükrözik.

Egy igazán időtlen gyűjtemény, amely bordázott kötéseket, virágmintás ruhákat és könnyű kabátokat tartalmaz. Itt mindenki megtalálja a számára nekitetszőt, stílusától, alakjától vagy korától függetlenül.

A hőmérséklet emelkedésével a lágy selymeket keverd össze a farmerrel a könnyű mindennapi tavaszi megjelenésért. A bordás kötés és a horogsoros kabátok könnyebb anyagból, olyan réteges megoldásokat hoznak létre, amelyek könnyedén áramlanak. A nyugodt, személyre szabott darabok egyszerű áramvonalas sziluetteket kínálnak.

Az aranyos virágnyomatok minden bizonnyal a szerkesztés egyik kulcsfontosságú és legkeresettebb stílusa - most remekül passzol harisnyával és csizmával mielőtt lecserélnéd szandálra. És természetesen egyetlen gyűjtemény sem lenne teljes állatminták nélkül, bár Frankie stílusának megfelelően ezek kifinomultak.

A virágmintás ruha fodor részletekkel kiválóan alkalmas nyári esküvőkre. Egy pár magassarkú szandállal, hogy kiváló esküvői megjelenést biztosítson. A könnyed boho stílusú ruha kardigán alatt is jól rétegezhető, párosítva vászoncipővel egy hangulatos napi megjelenéshez. Ez a lenyűgöző rozsdaszínű póló nagyszerű farmernadrággal a nyáron. A fekete, virágmintás ruha harisnyával, csizmával és bőrkabáttal remekül passzol, miközben még mindig hideg van!

Az Oasis x Frankie Bridge március 5-étől már az üzletekben és online is elérhető -  árak 15 fonttól kezdődnek.

 

Rochelle lemondta a munkáit, hogy otthon maradjon a gyerekeivel

Betty  2020.05.27. 12:34

Rochelle lemondta minden közelgő munkáját, hogy segítsen a lányainak otthon tanulni miután bezárták az iskolákat a koronavírus miatt. Megosztva a londoni stúdiót, kijelentette, hogy nem fog "előreláthatólag" dolgozni, miközben fehér ujjatlan garbóban, divatos szürke jogger nadrágban és nude magassarkúban pózolt a kamerának.

'Valószínűleg az utolsó napom a munkahelyemen egy darabig... Melegítőben előreláthatólag .. Maradj biztonságban csapat ..' , írta Rochelle a fotó mellé

Még nem tudni, hogy Rochelle műsorvezető társai követni fogják-e őt, miután a This Morning főnökei egy vészhelyzeti tervet készítettek annak biztosítása érdekében, hogy a gyártás továbbra is zökkenőmentesen menjen tovább a világjárvány idején.

A válságra való tekintettel a vendégeket arra kérhetik, hogy távolról jelenjenek meg a Skype és a FaceTime segítségével, míg néhányukkal külön stúdiókban forgathatnak. De dönthetnek úgy is, hogy a This Morning-ot a White City-ben található televíziós központból sugározzák majd.

AZ ITV szóvivője elmondta: 'Élő nappali műsorunk tovább folytatódik, és a készenléti vészhelyzeti tervek lehetővé teszik számunkra, hogy alternatív helyekről és gyorsabban indulhassunk - például a vendégek, akik távolról jelennek meg más stúdiók, vagy Skype és a FaceTime segítségével.'

Mollie's Saturday Selection - The Saturdays

Betty  2020.05.27. 10:00

Heti lejátszási listákat készítettek a kedvenc Sats dallamokból. Frankie után most Mollie-n van a sor, aki megosztja velünk a kedves Sats dallamait. Csekkold a Spotify-on itt. Készíts és oszd meg a saját #SaturdaySelection lejátszási listádat az Instagram Storieban, és ne felejsd el @TheSaturdays címkével ellátni.

Una otthonról tanítja a gyerekeit

Betty  2020.05.25. 14:14

Una a gyermekeit jelenleg is otthon oktatja, miután az iskolák bezárásra kerültek, hogy lelassítsák a koronavírus terjedését. Az Instagramon megosztott egy képet fia, Tadhg és lánya Aoife 1. napjáról amint a konyhaasztal előtt ülnek és befejezték az írásbeli feladatokat az otthonukban. A fotón is jól látható, hogy Una órarendet készített, hogy folytassa gyermekei oktatását. Insta sztorijában is posztolt egy fotót a gyermekeiről, amint a házifeladatot írják.

Az énekesnő sok szerencsét kívánt más szülõknek, akik a gyermekeiket otthon tanítják a COVID-19 járvány idején.

Una, azt írta: 'És így kezdődik! Sok szerencsét mindenkinek, aki ugyanazon a hajón van ma reggel. #homeschool #1.nap'

Marvin és Rochelle megosztották az első fotókat kislányaik arcáról

Betty  2020.05.25. 12:57

Rochelle és Marvin óriási döntést hoztak két lányuk, Alaia-Mai-jel és Valentina-val kapcsolatban. Eddig szigorúan, privátként védték a családi életüket, és soha nem tettek közzé fényképeket, amelyek megmutatták volna gyermekeik arcát. Egészen mostanáig. A The Saturdays énekesnője elmondta, hogy lánya már olyan korban volt, hogy megkérdezze miért nicsenek képek róla a szülei közösségi médiájában.

Igaz, hogy sokat kellett várni rá, de megérte. Rochelle az Instagramján végre megmutatta gyermekei arcát. Egy sor fotót osztott meg két lányáról, bemutatva rajongóinak és elmagyarázva döntését, hogy „kissé többet megosszon” a családjáról.

Rochelle írta: 'A lányaink. Szerintem igen fura lenne ha a posztomról semmit se mondanék... de úgy döntöttünk, hogy kicsit többet osztunk meg családunkról.'

'Alaia tisztában van a közösségi médiával, és gyakran megkérdezi, hogy miért szerepel az unokatestvérei és más családja, de ő miért nem, és őszintén szólva, nem tudunk erre igazán válaszolni.'

'Tehát ők itt a mi babáink, nem lesznek itt gyakran, de gondoltam, hogy szeretnél találkozni velük ...Kérjük légy kedves.'

 

Megjelenik Rochelle 2. gyermekkönyve!

Betty  2020.05.25. 12:04

Rochelle megerősítette, hogy még a nyáron megjelenik új gyermekkönyve a 'The Mega Magic Teacher Swap', amelyben Rose és Mai felfedezi, hogy bár a változás félelmetesnek tűnik, jó dolog lehet. Instagramján mutatta be legújabb projektjét az énekesnő. Ez már a második könyve a The Mega Magic Hair Swap sikere után.

Történet: A szívhez szóló képeslapkönyv az új tanévkezdésről szól az iskolában, amely a fiatal közönséggel és szüleikkel egyaránt összhangban vannak. Amikor a legjobb barátok Mai és Rose új tanévre visszatérnek az iskolába, nem akarják elhagyni Mrs. Bee-t, az eddigi legjobb tanárt! A My Little Coco kívánságával és némi segítségével Mai és Rose visszatérnek Mrs. Bee osztályába. Gyorsan rájönnek, hogy barátok nélkül kevésbé szórakoztató, és ezeket a tantárgyakat már korábban megtanulták! Amikor új tanárukkal, Daly asszonyval találkoznak, gyorsan rájönnek, hogy a változás jó lehet - és még új barátokat is szerezhetnek!

Rochelle, azt mondta: 'Örülök, hogy megoszthatom, hogy később ebben az évben megjelenik egy új könyvem! A The Mega Magic Teacher Swap! Alig várom, hogy megosszam veletek Mai, Rose és a Little Coco következő kalandját.'

'Az új tanévkezdésről szól az iskolában (azt hiszem, mindannyian várjuk!). De Mai és Rose nem akarja elhagyni Mrs. Bee-t, a legjobb tanárt!'

'A My Little Coco kívánságával és némi segítségével hamarosan felfedezik, hogy bár ez a változás ijesztőnek tűnik, de jó lehet.'

'Segíteni akartam azokat a gyermekeket, akik idegesek az iskolába való visszatéréskor - különösen most, hogy ilyen hosszú ideje otthon vannak!'

'Augusztusban jelenik meg, éppen az új tanév idején'
- tette hozzá.'

A könyv augusztus 6-án a Studio Press gondozásában jelenik meg és már előrendelhető az Amazonon itt. Ugyanúgy mint ahogy Rochelle az 1. könyvét Rachel Suzanne illusztrálta.

Una és David szakítottak

Betty  2020.05.24. 18:28

Una egy év után szakított barátjával David Breen-nel. Ez volt az énekesnő első kapcsolata azóta, hogy volt férjével Ben Foden-nal különváltak útjaik. A hír néhány héttel azután érkezett, hogy kiderült volt férje, Ben Foden újból apa lesz, új feleségétől Jackie Belanoff Smith-től.

'Una és David a Zanzibari nyaralást követően az elmúlt hetekben szakítottak.' - mondta egy forrás a The Sun-nak.

'Ez kölcsönös döntés volt. Rájöttek, hogy az életük nagyon különböző szakaszaiban vannak, és küzdenek, hogy a dolgok megfelelően működjenek.'

'Ő egy anya, és végül úgy döntöttek, hogy más dolgokat akarnak. De Una pozitív maradt.'

'Instagram-fiókjából törölte a közelmúltban készített fényképeket, és várakozással tekint a jövőre.'


Lehet, hogy Una a közös fényképeket kitörölte a közösségi média oldalairól, de volt barátját még azóta is követi az Instagram-on.

Sleep Stories | The Grand Plan To Rise & Shine with Frankie

Betty  2020.05.24. 16:58

A Calm összeállt a Marks & Spencer-szel, hogy elkészítsék nekünk a Sleep történetet, amelyet Frankie Bridge mesélt el! A The Grand Plan to Rise and Shine feltárja, hogy a békés és produktív nap elérése ugyanolyan találékonyságot igényel az alváshoz és a pihenéshez.

Ha kiváncsiak vagytok rá, hogy melyek Frankie tippjei egy jó éjszakai alváshoz, akkor kattintsatok ide. Látogasd meg a Calm alkalmazást, töltsd le és hallgassd meg a The Grand Plan to Rise & Shine-t.

Frankie együttműködik a Sleep Shop-pal és a Calm-mal

Betty  2020.05.24. 16:32

A Marks & Spencer elindította a Sleep Shop alkalmazást - egy új célzott rendeltetési hely, melynek célja, hogy az ügyfelek a lehető legjobb éjszakai alvásban részesüljenek.

A The Saturdays énekesnője Frankie Bridge a Sleep Shop és az alvás- és meditációs alkalmazás a Calm együttműködésével segít az ügyfeleknek az alvással kapcsolatos összes problémában, a tökéletes matrac megtalálásától kezdve az ágyneműig, nyugtató illatok és párna spray-k a pihenéshez, hogy nyugodtan lazíts a nap végén.

Frankie írta: 'Örömmel bejelentem, hogy a Marks & Spencerrel együttműködök, hogy a nemzet jobb alvásában segítsek..! A gyönyörű hálóruháktól a kényelmes, hűvös ágyneműig ... mindent megtesznek, amire szükség van egy nagyszerű éjszakai alváshoz. És a Calm alkalmazás minden felhasználója számára (mint én ..!) együttműködtünk egy új Sleep történet létrehozásában.'

Az M&S kutatásai kimutatták, hogy a jó éjszakai alvást az első öt legfontosabb szempont közé sorolják a felnőttek az Egyesült Királyságban - 41%-uk szerint ez nagyon fontos számukra. Háromból egy ember alváshiányban szenved (olyan tényezők kombinációjának köszönhetően, mint a képernyő előtt eltöltött idő, a stressz és a munkával kapcsolatos problémák).

Frankie a Marks & Spencer-rel együttműködve nemcsak éjszakai ruházatot és ágyneműt tervezett a Sleep Shop kínálatában, hanem együttműködött a relaxációs alkalmazással a Calm-mal is és hangját adta az egyik 'Sleep történetnek'. A 'The Rise & Shine Grand Plan' egy ambiciózus nőre összpontosít, Kelj fel és tündökölj!, most elérhető a Calm alkalmazásban, segítve a hallgatókat, hogy mély álomba merüljenek.

A hálóruháktól az ágyneműig, a szépségápolástól a hangulatmeghatározó titkos fegyverekig. Minden ami az alvásról szól, itt mindent megkapunk A-Z-ig. Frankie szerkesztése már elérhető az M&S oldalán itt.

 

Rochelle a harmadik gyermekével várandós!

Betty  2020.05.21. 09:23

Április 12-én Rochelle bejelentette, hogy ő és férje Marvin 2020 októberére várják a harmadik gyermeküket. A The Saturdays énekesnője egy Instagram-üzenetben jelentette be a boldog hírt. A szociális média profiljába húsvéti témájú fényképet osztott meg egy kötött babaruháról, amelyet néhány tojás díszített és egy tábla állt rajta, amelyen a következő üzenet szerepelt: 'Várunk Baby Humes 2020 október', valamint egy ultrahangfotót a babájukról. Ezúton is szeretnék nekik gratulálni a babához. :)

'Staying Home with the Humes'

Betty  2020.05.21. 08:49

Marvin és Rochelle élő közvetítéseket folytatnak Instagram oldalaikon hétvégenként, hogy rajongóikat szórakoztassák. A pár DJ szetteket nyom élőben a házukból minden péntek este.

A ‘Staying Home with the Humes’ eredetileg azzal a céllal indult, hogy pénzt gyűjtsön az NSPCC számára. De a pozitív reakciókat látva, a pár úgy döntött, hogy élő közvetítéseket csinálnak hetente, és pénzt gyűjtnek a gyermekek jótékonysági tevékenységéhez. Ez nagyszerű módja annak, hogy Marvin és Rochelle segítsék az NSPCC-t. Ha szeretnél hozzájárulni, adományozhatsz itt.

A DJ est péntek esténként 20 óra 30 perckor kezdődik a Humes házban. Marvin DJ szettet nyom, (általában) két vagy három órányi zenét vesz végig, míg Rochelle a kamera előtt táncol. Marvin lejátszási listája itt található a Spotify oldalon, ha később meg akarjátok hallgatni a dalokat.

A pár által bemutatott népszerű zenei vetélkedő a The Hit List visszatért, de most nem a TV képernyőre hanem egy élő közvetítés útján hozzák el hozzánk vasárnaponként este 21 órakor. Rochelle felolvassa a válaszokat, amikor Marvin lejátssza a zenét, a nézők pedig csatlakoznak és együtt játszanak. Az élő közvetítésben nincs meghatározott győztes, de ha családoddal és barátaiddal játsszol a verseny felforrósodhat!

Az élő közvetítéseket péntekenként este 20 óra 30 perctől és vasárnaponként este 21 órától lehet megfigyelni Marvin és a Rochelle Instagram oldalán. Ne felejtsd el a fontos ügyet, és adományozz az NSPCC-nek, ha tudsz.

Újra kiadásra került az If This Is Love digitálisan!

Betty  2020.05.20. 12:38

Egy nagyon jó hírem van a Sats rajongók számára. Május 8-ától kezdődően újra kiadásra kerülnek a The Saturdays kislemezei digitálisan. Ami azt jelenti, hogy érdemes figyelni a csapat Twitter oldalát, hiszen minden héten pénteken újabb és újabb kislemezek jelennek meg és hát lehet, hogy olyan dalok, esetleg remixek is napvilágot fognak látni, amit ezidáig még nem is hallottunk. Az már biztos, hogy a kislemezek megjelenéseinek sorrendjében fog történni az újra kiadás és hát mindenki tudja, hogy a lányok debütáló kislemeze az If This Is Love volt. A single 2008 július 27-én jelent meg és a #8 helyen debütált a UK-ban. Csekkoljátok a vadonatúj digitális maxi-single-t, beleértve a Moto Blanco két remix változatát, a What Am I Gonna Do-t és a Radio Mix-et, amely ELSŐ alkalommal elérhető: http://smarturl.it/SatsIfThisIsLo

Hallgassátok minél többet Spotify-on, de akár le is tölthetitek az iTunes-ról mindössze 799 Ft-ért.

Frankie's Saturday Selection - The Saturdays

Betty  2020.05.20. 12:17

Heti lejátszási listákat készítettek a kedvenc Sats dallamokból. Frankie az első, aki megossza velünk a kedvenceit #SaturdaysSelection. Csekkold a Spotify-on itt. Készíts és oszd meg a saját kedvenc-Sats lejátszási listádat a Twitteren vagy az Insta sztoriban és ne felejtsd el megcímkézni, hogy @TheSaturdays.

A The Saturdays online trenddé vált, miután újra aktívvá vált a fiókjuk

  2020.05.20. 12:00

Nagy-Britannia egyik legnépszerűbb lánycsapata a The Saturdays Twitter-trenddé vált, miután a csapat közösségi média-fiókja újra aktívvá vált. A The Saturdays Complete Collection, amely az összes dalukat tartalmazza elérhetővé vált a Spotify segítségével. Ezt a posztot megelőzően a csapat fiókja 2018 óta nem osztott meg semmit, amely akkor csak egy üzenet volt, hogy Boldog Karácsonyt kívánjanak a követőiknek. A bejegyzés óta a csapat neve sok tweetben megemlítésre került, és az Egyesült Királyságban a legkedveltebb téma lett. A rajongók egyből Twitterre rohantak, hogy megosszák izgatottságukat. Többen is abban reménykedtek, hogy a lányok újra összeállnak. A globális világjárvány idején a The Saturdays újraegyesítésének pletykái valójában az eddigi legjobb dolog lett volna az idei évben, de sajnos a rajongókat el kell, hogy szomorítsam, a csapat egyenlőre nem tervezi az újraegyesítést, mindezt egy posztban tudatták a csapat Twitter-fiókján keresztül: 'Sziasztok! Köszönünk minden Sats felé irányuló szeretetet a héten, ez sokat jelent nekünk. Míg nincsenek újraegyesülési tervek'.

A csapat egyik tagja, Rochelle Humes a tavaly novemberi Lorraine TV-interjúban elmondta, hogy nem tervezik az újraegyesítést. A Forever Is Over énekesnője, azt mondta: „Soha ne mondd, hogy soha”, ami azt jelenti, hogy nem zárja ki, hogy erre a jövőben sor kerül. Az interjú a YouTube-on tekinthető meg.

A poszt óta elérhetővé vált a lányok Finest Selection albumának deluxe változata a Spotify-on, (meghallgatom), valamint lejátszási listákat készítettek a lányok a kedvenc Sats dalaikból, ezeket heti rendszerességgel osztották meg velünk.

A The Saturdays Twitter trendjét követően az Official Charts egy kis hangulatfokozásként visszatekintett a csapat hatalmas chart-történetére, beleértve a legjobb 18 Top 40-es és az egy ikonikus No.1 számot. https://bit.ly/34bQ7WQ Kiderült, hogy a legtöbbet streamelt daluk 19,9 millió lejátszással a Higher és a slágervezető daluk a What About Us jelenleg 584,000 példányszámmal büszkélkedhet az Egyesült Királyságban. Az album dalaik közül a Greatest Hits Megamix-et a 808 követi, mint legtöbbet streamelt dal.

Előző hó | Következő hó | Elmúlt 1 hónap

 
TÁRSALGÓ
 
TOP CSERÉK

lavigne.gp
fiftyshadesweb.com

 
@TeamSatsHungary

 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!