~Your Best Hungarian Source for The Saturdays~
SZAVAZÁS
Lezárt szavazások
 
ELITE CSERÉK

9lirsr3ub89spgfm23cf.png lali esposito 33h6ffv6nfawymjqr8lz.jpeg xx2mu8gyfigy95exv0v9.jpg 0p786fzh6e0ezemj1f7s.jpg 8j4e2oexin2yhz0c4r0w.jpg

lotus launch 2013 raikkonen lg pl3o2yrs6aurtnh5dly7.png Leander Rising 300x297 mky2h5jstwet5nphxh7o.jpg

 

MIZU?
 
THE SATURDAYS
 
ZENE
 
DALSZÖVEGEK
 
LÁTOGATÓK
Indulás: 2010-07-05
 
Hírek

Előző hó | Következő hó | Elmúlt 1 hónap

B.U.É.K!!!

Betty  2016.12.31. 23:13

Két elismerés is érte 2016-ban a thesaturdays-world.gp-t, amit most szeretnék megosztani veletek. Először is az oldal hosszabb idő után újra kikerült a G-Portál Szerkesztő ajánlata rovatba. Másodszor az Év honlapja 2016 versenyen bekerültem a 20 döntős oldal közé. Pár napja a verseny végeredményét is kihírdették ahol a 15. helyen végeztem 49 ponttal,  amit nagyon szépen köszönök. :) Mivel először jelentkeztem az Év honlapja versenyre, nagy megtiszteltetés számomra, hogy az oldal egyáltalán bekerült a Top 20-ba. :)

KÖSZÖNÖM, HOGY ILYEN SOKAN LÁTOGATJÁTOK AZ OLDALT! REMÉLEM, HOGY 2017-BEN SEM FELEDKEZTEK MEG A THESATURDAYS-WORLD.GP-RŐL, HISZEN VÁR TITEKET AZ OLDAL MEGANNYI INFORMÁCIÓVAL ÉS ÚJDONSÁGGAL!

3 SZÓLÓALBUM, KISLEMEZEK, VIDEOKLIPEK, TURNÉK ÉS EGY ÚJABB SATS BABA ÉRKEZÉSE VÁR RÁNK 2017-BEN! MI KELL MÉG? ;)

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!! 🎉🎉🎉

c470kocdrae4pbdp8t6g.gif

Ez történt 2016-ban!

Betty  2016.12.31. 23:04
Sajnos ebben az évben sem hallhattunk új dalokat kedvenc együttesünktől a The Saturdays-től és már biztos, hogy egy ideig nem is fogunk. A csapat már 2015 óta tart szünetet, de így is elmondhatjuk, hogy a lányok egyénileg is igen sikeres évet zártak. Most nézzük meg, hogy Frankie, Una, Mollie, Vanessa és Rochelle milyen projektekben vettek részt az elmúlt 12 hónapban.

postimage postimage postimage postimage postimage

Augusztusban Mollie bemutatta első kislemezét, hogy egy kis ízelítőt adjon közelgő szólóalbumából. A 'Back To You' címre keresztelt első szólódala igen csak jó fogadtatásban részesült, hiszen már a megjelenés napján a 18. helyig kúszta fel magát az iTunes UK Top 100 Song-on. A dal kisfilmje pedig napokon keresztül az #1 helyen állt a Top Music Videos kategóriában az iTunes-on. Első szóló fellépésére a G-A-Y nevű klubban került sor, ahol természetesen előadta a 'Back To You'-t és eddig még nem hallott 'Good Girl' című szerzeményét.

Frankie az idei Strictly Live Tour-on vett részt, mivel terhessége miatt tavaly nem tudta vállalni a turnét. Ugyanúgy mint a show 12. szériájában most is Kevin Clifton volt a táncpartnere, akivel akkor egészen a fináléig jutott. Az angliai turné során összesen 30 alkalommal léptek színpadra. Frankie idén több kampányt is támogatott, melyek a következők voltak: Marie Curie (#FeelSuper), Thomas & FriendsTM (#TeamThomas) és a Jeans for Genes. A Thomas Sabo ékszermárkának és a Littlewoods-nak lett a nagykövete. A BBC Children in Need adománygyűjtő kampányához is csatlakozott és nem mellesleg ő volt a show társműsorvezetője. A Channel 5 'Celeb Trolls: We're Coming to Get You' című dokumentum sorozatnak Frankie volt a főszereplője. Decemberben Frankie visszatért a Strictly Come Dancing Christmas Special-be. Táncpartnerével Gorka Marquez-zel American Smooth-t táncolt, de sajnos most sem ők nyertek.

Ugyanúgy mint tavaly, Una idén is a méltán népszerű tehetségkutató show-nak a The Voice of Ireland-nak volt az egyik zsűritagja. Ráadásul a show egyik élő adásában előadta a 'Staring At The Moon' című első saját szólódalát. A The Beautie Awards-on jelölték a "Most Stylish Irish Celebrity" kategóriában, amit sajnos nem nyert meg. Továbbá Una a Tipperary Garda Youth Achievement Awards, a The Una Healy Scholarship Program és a Bank of Ireland Junk Kouture divat versenynek is az egyik zsűritagja volt. Megerősítette, hogy a Decca Records lemezcéghez szerződött és a Ward Thomas, valamint a Maddie & Tae country duók előzenekaraként lépett színpadra szerte Nagy-Britanniában. A The Marquee in Drumlish nevű legendás country fesztiválon is fellépett, mely Írország egyik legnagyobb zenei eseménye. Bemutatkozó albuma, 'The Waiting Game' címmel 2017 február 10-én kerül a boltok polcaira, összesen 12 dalt fog tartalmazni, beleértve a 'The Waiting Game' és az 'Angel Like You' dalokat. Első kislemeze a 'Stay My Love', Sam Palladio közreműködésével valósult meg. A dal pedig minden bizonnyal jövő év januárjában fog debütálni. A Mum's List hivatalos filmzenei CD-jére, Una egyik saját dala az 'Angel Like You' is helyet kapott. Jövő februárban két önálló koncertet fog adni, egyet Dublinban egyet pedig Londonban.
 
Vanessa év elején máris két vadonatúj dallal örvendeztette meg a rajongókat. Ezek voltak a 'Nostalgia' és a 'Lipstick Kisses' című dalok. Az utóbbinál Wretch 32 angol rapper is közreműködik. Február 19-én megjelent debütáló EP-je a "Chapter One", mely összesen négy dalt tartalmaz. A 'Nostalgia' és a 'Lipstick Kisses' mellett a tavaly debütált 'Relationship Goals' és a 'Don't Wanna Be Your Lover' című szerzemények is megtalálhatók az EP-n. A Cargo nevű klubban Vanessa egy saját mini koncertet adott, ahol debütáló Chapter One albumának dalait, valamint a show-ja előtt néhány nappal debütált 'Exchange' című legújabb szerzeményét is előadta. De nem Vanessa az egyetlen aki hallható a dalban, hiszen Kojey Radical rapper is szépen kiveszi a részét ebben a remek R'n'B hangulatú zenében. A Teenage Cancer Thrust jótékonysági szervezetet támogató Rise Music eseményen brit énekesek léptek fel köztük, Vanessa, aki néhány új dalt adott elő a szólóanyagáról, beleértve a 'Lipstick Kisses'-t. Az 'Exchange' című dala után Vanessa egy újabb tőle megszokott R'n'B hangzású dalt mutatott be. A 'Low Key' címre keresztelt szerzeményét Illa J rapperrel közösen készítette el, mely első íze a várhatóan jövőre megjelenő 'Chapter Two'-nak.
 
Végül Rochelle következik akiről köztudott, hogy mostanában inkább a műsorvezetés felé kacsint. 2016-ban a következő műsoroknak volt a házigazdája: Ninja Warrior UK, The Next Great Magician és a BBC Children In Need. Idén több divatkollekciót is piacra dobott a Very-vel, köztük első fürdőruha vonalát és karácsonyi parti gyűjteményét. És ha ez nem lenne elég hamarosan debütál a legelső hálóruha vonala. A Screen Nation Film & Television Awards-on, a 'Favourite Female TV Personality' kategóriában jelölték. Rochelle megerősítette, hogy a Max Factor legújabb limitált smink kollekciójának lett az arca. A tartomány, mely a "Luxe Collection" nevet viseli kizárólag a Superdrug üzleteiben elérhető. Emellett a 'Bring on the Great' kampány híres támogatói között is volt. 22. National Television Awards-on a 'TV Presenter' kategória jelöltjei között is fel volt sorolva a neve, valamint a Ninja Warrior UK, az 'Entertainment Program' kategóriában. És a végére a legjobb hírt hagytam. :) Aki esetleg nem hallott róla, annak elárulom, hogy úton van a második Humes baba. :)

Frankie a Littlewoods legújabb kampányának az arca

Betty  2016.12.31. 22:40

 postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage

A Ninja Warrior UK visszatért!

Betty  2016.12.26. 19:12
postimage
 
Rochelle hamarosan visszatér a TV képernyőre, hiszen Anglia legkeményebb akadálypályája december 31-én már a 3. évadával jelentkezik az ITV-n.
 
Még több hangzavar, nagyobb karakterek és keményebb pályák - beleértve a Warped Wall nevű falat - Kammy klasszikus, végtelen számú beszólásait.
 
Ebben a szórakoztató sorozatban az erő, a sebesség és a bátorság is fontos szerepet játsszik, hiszen csak így lehet szembenézni az akadályokkal és végül befejezni a versenyt.
 
A The Saturdays énekesnője ugyanúgy mint idén most is Ben Shephard-hoz és Chris Kamara-hoz csatlakozik mint társműsorvezető az ITV show-jába, amely már óriási sikereket aratott szerte a világon, köztük az Egyesült Államokat, Svédországot és Japánt.
 
A Ninja Warrior-t az Egyesült Királyságban a Sasuke nevű japán show ihlette, ahol a versenyzőknek hol futni, hol ugrani, hol pedig mászniuk kell a kihívást jelentő hatalmas akadálypályán.
 
A show-t szombat esténként 20 órától láthatjátok az ITV-n.
 

Strictly Come Dancing Christmas Special 2016 Trailer

Betty  2016.12.25. 20:16

Ma este Strictly Christmas Special 2016!

Betty  2016.12.25. 18:35
Frankie Bridge a hat korábbi versenyző egyike, aki vissza fog térni a Strictly Come Dancing Christmas Special-be. Az énekesnő, aki már megjelent a show-ban 2014-ben, most az olimpikonhoz és műsorvezetőhöz Denise Lewis-hoz, a TV chéfhez Ainsley Harriott-hoz, Pamela Stephenson színésznőhöz, Gethin Jones televíziós műsorvezetőhöz és Melvin Odoom rádiós és televíziós műsorvezetőhöz csatlakozik a mai ünnepi show-ba.
 
postimage postimage postimage
 
Frankie megerősítte, hogy a Jégvarázsból ismertté vált 'Let It Go'-ra fog American Smooth-t táncolni a Strictly Come Dancing karácsonyi különlegesben.
 
És ha már Jégvarázs, Frankie nem másnak öltözött be a show kedvéért, mint Elsa hercegnőnek. :)
 
Frankie elismerte, hogy a Strictly különkiadás próbái nehezebbek voltak mint ahogy azt várta.
 
Frankie az OK! magazinnak mesélte: 'Három hetet kaptam megtanulni egy táncot. Nem hiszem, hogy könnyű lenne, de azt hittem, hogy kész leszek mire eljön a show. De már annyira ideges vagyok, hogy még szükségünk van próbára!'
 
A Xmas Special-ba, Frankie most Gorka Marquez fog táncolni az eredeti partnere Kevin Clifton helyett.
 
'Igazán aranyos. Olyan mint Kevin. Nagyon szerencsés vagyok', - mondta Frankie az új partneréről.
 
A show karácsonyi különkiadását ma este 19 óra 45 perctől láthatjátok a BBC One-on.
 

Hello! Magazine UK (2017. január 2.) - scans

Betty  2016.12.25. 18:16

Az angol Hello! magazin ünnepi számában egy négyoldalas cikk található a Strictly Come Dancing Christmas Special szereplőiről.

A teljes cikket most digitális formában, alább elolvashatjátok. ;)

postimage postimage postimage postimage

The Saturdays - Christmas Wrapping (from the film 'Get Santa')

Betty  2016.12.24. 22:54

Mivel ma van szenteste, elhoztam nektek a Get Santa film hivatalos dalát a 'Christmas Wrapping'-ot a lányok feldolgozásában. 🎅 Hallgassátok! :)

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Betty  2016.12.24. 22:41
Az oldal nevében szeretnék mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánni, sok ajándékot és persze egy The Saturdays-ben gazdag Karácsonyt és 2017-et! 🎅🎄🎁

postimage

Mollie blog: Folli Follie Store Launch

Betty  2016.12.24. 22:34

Mollie, a "Folli Follie Store Launch" című legújabb blogjához a fotókat a www.mollieking.com hivatalos oldalán tette közzé. Csekkoljátok! ;)

'Kezdődik a parti szezon a kedvenc kiegészítőimmel a Folli Follie márka új áruházában a Regents Street'-en, - írta Mollie a blogbejegyzéséhez.

postimage postimage postimage postimage

Közreműködők:
Ruha: BA&SH
Cipő: Jimmy Choo
Ékszer/táska: Folli Follie

Mollie az Asian Couture Federation gála vacsorán

Betty  2016.12.23. 22:48
Mollie egyszerűen elbűvölően nézett ki az Asian Couture Federation december 6-án Londonban megrendezett gálavacsoráján és divatbemutatóján. A The Saturdays énekesnője egy elegáns, erősen rojtos fekete, csillogó flitterekkel diszített estélyi ruhát választott az évente megrendezésre kerülő rendezvényre. Az Asian Couture Federation célja, hogy támogassák a tehetségeket és az Ázsiai divattervezőket mind az ázsiai és mind a globális piacokon. Továbbá olyan hírességek is tiszteletüket tették ezen a csillogó eseményen mint pl. Laura Whitmore, Jean-Paul Gaultier divattervező és a British Fashion Council vezérigazgatója Caroline Rush.

postimage postimage postimage postimage

Winter Wonderland (BBC - Radio 1 - Live Lounge)

Betty  2016.12.18. 20:14
Nem is hangolódhatnánk jobban az ünnepekre mint a "Winter Wonderland" című dallal. A lányok még 2010-ben a BBC Radio 1's Live Lounge-ban énekelték el először a dal akusztikus változatát, amit most itt az oldalon ti is megnézhettek. ;)

A Thomas Sabo elindította az új karácsonyi kampányát!

Betty  2016.12.18. 17:13

Frankie Bridge még a nyáron erősítette meg a hírt, hogy a Thomas Sabo ékszer márkának lesz az új nagykövete és "izgatott", hogy ő az első brit sztár, aki az Egyesült Királyságot és Írországot képviseli a vállalat számára.

postimage postimage postimage

A Thomas Sabo 2016-os őszi/téli kollekciója után, Frankie most az ékszermárka karácsonyi kampányához állt modellt.

A Thomas Sabo nemrégiben megjelentetett három új exkluzív karácsonyi képet Frankie-ről, amelyet továbbra is az 'Együtt' üzenet fémjelez a márka számára.
 
A The Saturdays énekesnője egyszerűen hihetetlenül néz ki a márka legújabb karácsonyi kampányának a felvételein.
 
Az új képek a kifinomult és elegáns ékszereket ünnepli, amely olyan darabokat tartalmaz, mint a Prana és a Love Bridge kollekció.
 
A Love Coins tökéletes karácsonyi ajándék - személyre szabottan a boltban, azonnali ingyenes gravírozást tartalmaz minden vásárlásnál.
 
Frankie nyilatkozta: 'Ezek a kedvenc képeim a fotózásból ... szeretem a Karácsonyt! Wayne és a fiúk nagyon izgatottak ... Megkértem Wayne-t, hogy gravírozzon nekem valamit a Thomas Sabo-ba és mint mindig úgy gondolom, a személyre szabott ajándék még inkább különlegesebb'.
 
A Thomas Sabo kampányának arcai voltak többek között Georgia May Jagger, Katy Perry és Poppy Delevingne.

Vanessa és Mollie a Wonderland Magazine VIP nyitóbuliján

Betty  2016.12.18. 16:51

Mollie egy szuper elegáns együttesben érkezett a Bo Lang étterembe Londonba december 14-én, hogy a Wonderland magazin téli kiadásának a buliján vegyen részt. A What about us énekesnője egy fekete nadrágot és egy magasnyakú krém színű pulóvert válaszott az eseményre. Megjelenését tekintve nyugodtan elmondható róla, hogy egy igazi pop hercegnő. De nem Mollie volt az egyetlen VIP vendég aki megjelent a magazin buliján, hiszen csapattársa Vanessa is részt vett rajta. Egy arany színű miniben érkezett, melyhez egy rózsaszín magassarkú cipőt választott. A Wonderland magazin téli kiadásának ünneplésében több híresség is részt vett, beleértve a Girls Aloud énekesnőjét Nicola Roberts-et, Zara Martin-t, Laura Whitmore-t és  Millie Mackintosh-t.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage

#LoveGiving. Nominate now.

Betty  2016.12.17. 22:05

Mindannyian tudjuk, hogy valaki az életünkben megérdemel egy nagyon különleges köszönömöt. Itt a lehetőség, ha úgy gondolod, valaki megérdemli ezt a Karácsonyt! ;)

Rochelle bemutatta a Karácsonyi parti kollekcióját!

Betty  2016.12.17. 21:35
Már két éve szünetet tart az énekesi karrierjében, Rochelle Humes az utóbbi időben modellként, műsorvezetőként és divattervezőként tevékenykedik. A The Saturdays énekesnője nemrég a tizedik kollekcióját mutatta be a divat kiskereskedővel a Very.co.uk-jel.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage

Szükséged van néhány ruhára az ünnepi szezonra? Akkor itt van a lehetőség a vásárlásra, hiszen Rochelle létrehozott egy új karácsonyi parti tartományt és biztos vagyok benne, hogy mindenki talál magának megfelelő ruhadarabot.
 
A legolcsóbb a téli tartományban, beleértve a csillogó és mély dekoltázsú ruhák - célja, hogy a nők menjenek és vásároljanak 30 és 100 font között.
 
Rochelle gyűjteménye kedvéért különböző helyszíneken állt modellt szülővárosában Londonban.
 
A gyűjtemény tele van 80-as inspirálta díszítéssel, fodorral, szexi comb bevágással és gyönyörű himzéssel.
 
Rochelle mondta: 'Szeretek öltözködni és a karácsonyi parti szezon gyorsan közeledik és alig várom, hogy viseljek néhány gyönyörű darabot a legújabb Very.co.uk kollekciómból'.
 
'Annyira szórakoztató volt a fotózás London környékén, élvezni a pite finomságokat és az üzlet, a forgalomban az Albert hídon és egy pohár pezsgőt élvezni a végén! - folytatta.
 
'Mint elfoglalt anyuka tudom, milyen fontos a magabiztosság és a gyűjteményemet úgy terveztem, hogy könnyen öltözködj és szórakozz.'
 
Kenyatte Nelson, a Very.co.uk marketing igazgatója mondta: 'Rochelle exkluzív vonala pontosan azt adja a Very vásárlóknak amit akarnak'.
 
'Ez a legújabb parti kollekció elindítása volt az egyik leginkább várt és a hűséges ügyfelek szeretik a kifinomult csillogó vonalat, amely kiválóan alkalmas Karácsonykor', tette hozzá.

Frankie Instagram

Betty  2016.12.17. 19:22

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

Frankie a Fabulous címlapsztárja!

Betty  2016.12.16. 22:01

Ebben az évben Frankie már volt a Fabulous címlapján, most viszont a magazin december 11-ei számának címlapján láthajuk viszont. Ahogy már megszokhattuk egy exkluzív interjút is adott a magazinnak, melyben Frankie arról beszél többek között, hogy hogyan győzte le a depressziót, férjéről Wayne-ről és az első találkozásukról is szó esik, valamint arról, hogy a pár a közeljövőben tervez e másik gyereket.

A rajongók legnagyobb bánatára Frankie nem akar visszatérni az együttesbe, ami az interjúból is kiderül, viszont Una nemrég elárulta, hogy nagy Saturdays találkozás van a láthatáron. Mindenesetre azért remélem még ha nem is jövőre, de 2018-ban azért visszatérnek és meglepnek bennünket egy-két remek dallal, ahogy azt megszokhattuk tőlük. Mivel 2017-ben lenne a csapat 10 éves, a rajongóknak talán mégis tartogatnak valami meglepit.

postimage postimage postimage postimage

postimage postimage

Részlet Rochelle első hálóruha vonalából!

Betty  2016.12.16. 20:08
Izgalmas hír! Rochelle tegnap a közösségi oldalain keresztül osztotta meg rajongóival a nagyszerű hírt, hogy fürdőruha kollekciója után most első hálóruha vonalát indítja el a very.co.uk-jel. Már egy fotót is posztolt az Instagram-fiókjára a követőinek egy kis ízelítőt adva a gyűjteményéből, mely hamarosan érkezik. Már alig várom! ;)
 
Rochelle Humes @RochelleHumes
#BTS #Sneekpeak shooting my exciting new nightwear line... 📸

postimage

Mollie az ICAP's 24th Annual Charity Trading Day-en!

Betty  2016.12.16. 13:57
Kétségtelen, hogy Mollie mindig jól néz ki és ez most sem volt másként, amikor is az ICAP's 24th Annual Charity Trading Day jótékonysági napon vett részt december 7-én Londonban, amelynek Harry herceg volt a különleges vendége. Mollie nem az egyetlen ismert arc volt jelen az eseményen, hiszen Tulisa Contostavlos, Jodi Kidd, az X Factor versenyzője Honey G és még sokan mások is tiszteletüket tették a jótékonysági napon. A The Saturdays énekesnője egy fekete csíkos nadrágot és egy fehér blúzt viselt, melyet egy szürkésbarna velúr kabáttal egészített ki.
 
Harry herceg, aki az AIDS-árvák Sentebale-i védnöke egyike volt azoknak, akik tavaly az eseményen több mint 7.500.000 fontot gyűjtöttek össze jótékony célra. A herceg több hírességgel együtt, köztük Mollie-val együtt az iroda brókereihez csatlakoztak az adománygyűjtő eseményen. Az ICAP minden befolyt összeget a kiválasztott jótékonysági szervezeteknek adományoz. Az idei kedvezményezett nem más mint Harry herceg Sentebale-i jótékonysága és a mothers2mothers. 1993 óta az ICAP jótékonysági napon több mint 127.000.000 fontot gyűjtöttek össze jótékony célra szerte a világon. Az ICAP évente több mint 60 irodával vesz részt világszerte a napon. A cég bebizonyította, hogy támogatja Harry jótékonyságát és segítetett finanszírozni az új központot a Mamohato Children's Center-t, Lesotho-ban. Sentebale az árvákat és a kiszolgáltatott gyerekeket támogatja Lesotho-ban, akik a HIV és az AIDS nevű betegésekben érintettek.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage

Una Healy - Forever and Ever, Amen (Forever Country...)

Betty  2016.12.13. 14:59

Kiderült, ki nyerte a Strictly Christmas Special-t!

Betty  2016.12.13. 14:15

A BBC tánc show-jának a Strictly Come Dancing-nek éves karácsonyi különkiadása mindig decemberben tér vissza a TV képernyőre, ahol hat egykori táncos lép a táncparkettre és ezt mindig előre rögzítik. Azonban alig néhány órával azután, hogy november 28-án, hétfőn felvették a show-t, egy internetes oldal bizalmas adatokat tett közzé, beleértve a győztest.

A Daily Mail oldalán olvasható: 'A Karácsonyi különkiadást tegnap este forgatták, de nem kell megvárni, hogy megtudd ki nyert, mert a Strictly Spoiler első kézből megmondja az eredményt'.

Egy bennfenntes mondta a Daily Star-nak: 'Megpróbáltunk mindent amit lehet, hogy ez ne történjen meg. Nem akarjuk, hogy a show tönkremenjen a rajongók számára'.

Hihetetlen, hogy még adásba sem került, nemrég mégis napvilágot látott, hogy ki nyerte az idei karácsonyi show-t. Sajnos most sem Frankie emelhette fel a trófeát! :( Úgyanúgy mint két évvel ezelőtt most is csak a 2. helyen végzett. A közönség szavazatai alapján Melvin Odoom és Janette Manrara nyert és végül ők emelhették a magasba a Silver Star trófeát. Azért Frankie-nek sincs oka szomorkodni, hiszen táncpartnerével Gorka Marquez-zel a maximális pontszámot azaz 40 pontot kaptak a zsűritől, azért ez is szép teljesítmény. :)

Íme az első képek a show-ból. :)

postimage postimage postimage postimage

postimage

Strictly Christmas Special 2016

Betty  2016.12.12. 14:10

December 25-én hat korábbi versenyzővel tér vissza a TV képernyőjére a Strictly Christmas Special. Frankie Bridge, Denise Lewis, Ainsley Harriott, Gethin Jones, Pamela Stephenson és Melvin Odoom mégegyszer a táncparkettre lépnek, hogy tánctudásukkal kápráztassák el a közönséget. És úgy tűnik a Strictly karácsonyi show-ja már hagyománnyá vált a nézők számára, hiszen mint minden évben most is Karácsony napján kerül adásba és film-témájú lesz ebben az évben.

postimage

A 13-as szériában látható Ainsley Harriott sztár chéf partnere ezúttal Karen Clifton lesz, akik a Reszkessetek betörők című nagysikerű filmből ismertté vált dalra a 'Rocking Around the Christmas Tree'-re fognak Jive-ot táncolni, mely igencsak szórakoztatónak igérkezik.
Gethin Jones, aki az örödik sorozat harmadik helyezettje lett, az új profi táncossal Chloe Hewitt-tal társult az ünnepi programban. A Polar Express film témája fogja biztosítani őket arról, hogy elvégezzék a Quickstep-jüket.
Pamela Stephenson író és színésznő, a nyolcadik sorozatból, Pasha Kovalev-hez csatlakozik, hogy Cha Cha-t táncoljanak,  melyet Richard Curtis filmjének az Igazából szerelemnek a zenéje ihlette.
A The Saturdays énekesnője Frankie Bridge a Jégvarázsból ismertté vált 'Let It Go'-ra fog American Smooth-t táncolni a film-témájú Strictly Come Dancing karácsonyi különlegesben. Frankie, aki második helyen végzett a BBC táncos show-jában 2014-ben, a show kedvéért összeáll a profi táncossal Gorka Marquez-zel.
A nézők, akik emlékeznek a második széria második helyezettjére és felidézik Denise Lewis lenyűgöző tánctudásat, most Anton Du Beke lesz a párja ezúttal.
És végül az utolsó Strictly sztár Melvin Odoom, aki Janette Manrara profi táncossal tér vissza a táncparkettre. Az első pár, akik kiestek a jelenlegi sorozatból, most újra egyesülnek, hogy Charleston-t táncoljanak az Elf című film zenéjére.

Ebben az egyszeri epizódban a hírességek azért versenyeznek, hogy végül valaki a magasba emelhesse a Karácsonyi Silver Star trófeát. A show házigazdái Tess Daly és Claudia Winkleman. Len Goodman, Craig Revel Horwood, Darcey Bussell és Bruno Tonioli pedig ismét a zsűri szerepét töltik be. Ez lesz Len utolsó éve a show-ban, miután bejelentette, hogy visszavonul.

A show 2016. december 25-én, 19:45kor kezdődik a BBC One-on.

Vanessa a Winter Wonderland VIP nyitóbuliján

Betty  2016.12.11. 19:38
A Winter Wonderland az a hely, ahol számos híres arc gyűlik össze, hogy részt vegyen a Hyde Parkban megrendezésre kerülő éves karácsonyi eseményen. Ez most sem volt másként, hiszen a The Saturdays énekesnője Vanessa White, Laura Whitmore, Mel C, Nadia Sawalha és Ella Eyre is megjelent a Winter Wonderland VIP nyitóbuliján november 18-án, Londonban. Minden évben itt a Hyde Park-ban rendezik meg ezt a látványos ünnepi célt, mely minden korosztályt egyaránt csalogat. A Winter Wonderland-ben lehet többek között korcsolyázni, meg lehet nézni a varázslatos jég királyságot, az óriáskereket, van jég bár, cirkusz és a karácsonyi piacokon is lehet nézelődni.

postimage postimage postimage postimage

Here Standing (Cutmore Christmas Sleigh Ride Remix)

Betty  2016.12.11. 19:27

Mivel már csak 13 nap van hátra Karácsonyig, elhoztam nektek a csapat Wordshaker albumán található "Here Standing" karácsonyi remixét. Hallgassátok szeretettel!  

Ma este The Next Great Magician Finálé

Betty  2016.12.11. 17:30

A The Next Great Magician a mai nappal a végéhez ért. A show házigazdái Stephen Mulhern és Rochelle Humes keresik a világ következő nagy mágusát a mindent eldöntő fináléban. A korábbi öt hét nyertesei visszatérnek, hogy bemutassák a legjobb trükkjeiket - beleértve illuziók, komédia, lebegés, időutazás és mágia. Vajon ki fogja elvégezni a legfélelmetesebb trükköt, hogy végül megkoronázzák és esélyt kapjon, hogy egy saját televíziós műsora legyen? A show hatodik és egyben utolsó epizódját ma este 20 órától láthatjátok az ITV-n.

Rochelle Humes @RochelleHumes
Tonight is the FINAL eekk on in an hour on @ITV @StephenMulhern 
🔮
#thenextgreatmagician

Live stream: http://www.filmon.com/tv/itv1

postimage

Una és Ben a Winq Men of the Years-en!

Betty  2016.12.11. 17:19

Una férjével Ben-nel a Winq Men of the Years-en vett részt december 7-én, Londonban. A pár gondoskodott arról, hogy minden szem rájuk szegeződjön. A What About Us énekesnője egy testhez simuló fekete ruhában jelent meg a partin, míg Ben egy szürke csíkos blézert, egy fekete pólóval és egy fekete nadrággal párosított. Una a megjelenéséhez csak minimális kiegészítőt, egy arany fülbevalót és egy fekete bőr táskát választott. A páron kívűl természetesen más híres arcok is tiszteletüket tették a díjátadón, beleértve Nancy Dell'Olio, The Feeling frontembere, Dan Gillespie Sells és Craig McGinley színész.

postimage postimage postimage postimage postimage

Mollie a British Fashion Awards-on!

Betty  2016.12.11. 16:08
A divatvilág krémje gyűlt össze a Royal Albert Hall-ban december 5-én, hogy megünnepeljék a legjobb brit divatot. Mollie egy fekete félig áttetsző, virágos földig érő ruhában vonult végig a British Fashion Awards 2016 vörösszőnyegén. Az énekesnő egy Couturissimo ruhát választott az eseményre, melyet szitakötő, ibolya és arany színű virágok, bíbor és kék levelek diszítettek. A sztárokkal teletűzdelt eseményen David Beckham, Kate Beckinsale, Naomi Campbell, Alexa Chung és Donatella Versace is a résztvevők között volt. Ebben az évben a gálán a  British Fashion Council's Education Alapítvány számára gyűjtött pénzt, hogy ezzel több brit ígéretes fiatal tervezőt invitáljanak a divat főiskolára.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

Boldog Mikulás-napot Mindenkinek!

Betty  2016.12.06. 08:47

5rkqa3fqef387tk2qa2u.gif

Rochelle a Beautycon Festival-on!

Betty  2016.12.06. 08:34

Rochelle csakúgy sugárzott amikor a Beautycon Festival vörösszőnyegére lépett december 3-án, Londonban. Az énekesnő egy igencsak feltűnő virágmintás miniruhát választott az eseményre, melyet egy hosszú szárú bordó csizmával egészített ki.

A Beautycon Festival-t évente rendezik meg, hogy megünnepeljék a divatot és a make-up-ot a Youtube legnagyobb arcaival és a legjobb sminkesekkel. Rochelle mellett számos híresség is részt vett az idei rendezvényen, beleértve az olimpiai sztárt Tom Daly-t és a Pixiwoo nővéreket.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage

Ma este The Next Great Magician!

Betty  2016.12.04. 19:45
postimage
 
Az ITV legújabb sorozatában a The Next Great Magician-ban Stephen Mulhern és Rochelle Humes keresik a világ következő nagy mágusát. Öt héten keresztül minden epizódban hat illuzionista a legjobb trükkökkel, illúziókkal, mágiával, mutatványokkal és előadásokkal szórakoztatják a TV nézőket. A végső fináléba jutó öt mágus közül a legjobb varázsló egy saját televízós különdíjat kap. A show ötödik epizódját ma este 20 órától láthatjátok az ITV-n.
 
A mai részben, a Towie sorozat szereplői valósággal sokkot kapnak a Sugar Hut-ban, egy hihetetlen gondolatolvasó duó hozza zavarba a közönséget, lesz egy hátborzongató kettős felemelkedés a lézer teli stúdióban és a The Wanted egyik tagjának Tom Parker-nek a segítségével egy komédiával teli varázslatos szórakozás veszi kezdetét.
 
Rochelle Humes @RochelleHumes
#thenextgreatmagician is back tonight @ 7pm on @ITV 
💥💥💥
Lots more magical treats in store 😆

Live stream: http://www.filmon.com/tv/itv1

Mollie és Vanessa a Folli Follie eseményen

Betty  2016.12.04. 17:50
A csapat mióta szünetet tart, a lányokat többször is együtt lehetett látni egy-egy rendezvényen, persze nem teljes felállásban. Most a The Saturdays két tagja Mollie és Vanessa jelent meg ugyanazon az eseményen, amiről természetesen egy fotó is napvilágot látott. Mindketten a Folli Follie márka, újonnan nyíló Regent Street Concept üzletének megnyitóján vettek részt december 1-jén Londonban. Nem kétséges, hogy a lányok örültek egymás társaságának a sztárokkal teletűzdelt eseményen. Míg Mollie egy szexi élénk piros váll nélküli ruhában kápráztatta el az egybegyülteket, addig Vanessa egy elegáns mélyen kivágott csíkos kezeslábasban jelent meg az eseményen.

 postimage postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage

The Saturdays - What About Us (TOTP Christmas)

Betty  2016.12.04. 17:24

Mivel ma Advent 2. vasárnapját ünnepeljük, most nem kifejezetten egy karácsonyi dalt hoztam nektek. A lányok még 2013-ban a Top of The Pops karácsonyi különkiadásába léptek fel, hogy előadják NO.1 slágerüket a 'What About Us'-t. Most ezzel a fellépéssel szeretnék kedveskedni nektek.

Una bejelentette két saját szóló show-ját!

Betty  2016.12.04. 15:29
Una a napokban bejelentette élete első önálló koncertjét Írországban jövőre. Debütáló szólóalbuma megjelenése után néhány nappal később lép majd színpadra Dublinban. Kiderült, hogy két koncertet fog adni az elkövetkező hónapokban, beleértve szülőhazáját. Eközben Una country inspirálta bemutatkozó albuma 'The Waiting Game' címmel 2017. február 10-én kerül a boltok polcaira. Una először február 15-én a St. Pancras Old Church-ban fog először a nagy közönség elé lépni Londonban, majd ezt követően egy nappal később, azaz február 16-án a dublini The Sugar Club-ban fog koncertet adni. A jegyek december 1-jétől előrendelhetőek a ticketmaster oldalon.
 
Una a Twitter oldalán keresztül osztotta meg a rajongóival a nagyszerű hírt. A bejelentést kommentálva, Una azt mondta: 'Nagyon izgatott vagyok, hogy a vadonatúj albumomat a The Waiting Game-et élőben előadom a színpadon a saját show-m részeként Dublinban és Londonban'.
 
'Alig várom, hogy útnak induljak az élő zenekarommal és remélem, hogy ott találkozunk'.
 
A 'The Waiting Game' folk, pop és rock dallamok keveréke, egy kis country zenével vegyítve - Una gyermekkorát idézi.
 
A 'Stay My Love'-ra keresztelt debütáló kislemezét a Nashville sorozat sztárjával Sam Palladio-val közösen készítette el. A dal premierjére jövő év januárjáig még biztosan várnunk kell. Alig várom!

postimage

Una és Ben a The Sparks Winter Ball-on!

Betty  2016.12.03. 20:34
Una egyszerűen lenyűgöző volt amikor a The Sparks Winter Ball vörösszőnyegére lépett november 29-én. A The Saturdays énekesnője egy szexi csillogó flitteres kezeslábasban jelent meg a sztárokkal teletűzdelt eseményen. Una persze nem egyedül, hanem férjével együtt vett részt az eseményen, aki egy fekete öltönyben feszített felesége melett. A pár a Sparks jótékonyság jelenlegi elnökei, de most mégsem ők, hanem a sport legenda Sir Matthew Pinsent és Sally Gunnell voltak a jótékonysági esemény házigazdái. Una-nak azért nem volt oka szomorkodni, hiszen fellépett a Camden Roundhouse-ban tartandó eseményen Londonban. Az esemény segített pénzt gyűjteni a Sparks nevű alapítványnak, hogy finanszírozhassák a gyermekek számára fontos orvosi kutatásokat az Egyesült Királyságban. A múlt évben több mint 285,000 fontot gyűjtöttek össze a Sparks jótékonysági szervezetnek.

postimage postimage postimage postimage postimage postimage

postimage postimage postimage postimage postimage

AZ ÉV HONLAPJA 2016

Betty  2016.12.02. 09:41

Ma ismét egy remek hírrel szolgálhatok nektek, ugyanis a novemberben meghirdetett Az Év honlapja 2016 versenyen az oldal bekerült a Top 20-as mezőnybe. Ennek keretein belül idén is sor kerül a Közönségszavazásra, ahol a látogatók döntenek arról, hogy mely portál kapja meg a közönségdíjat, ami nem más, mint 200 kredit + MOMENTS ajándékcsomag! Amennyiben szeretitek az oldalt és úgy gondoljátok, hogy érdemes a Közönségdíjra, akkor nincs más dolgotok, mint itt szavazni. Egy ember csak egyszer szavazhat az egész verseny folyamán, szavazni pedig 2016.12.26. 18:00-ig lehet! :)

Előző hó | Következő hó | Elmúlt 1 hónap

 
TÁRSALGÓ
 
TOP CSERÉK

lavigne.gp
fiftyshadesweb.com

CSS Codes

 
@TeamSatsHungary

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról